ADM Expert

Expertises

ADM EXPERT helpt u bij situaties die u niet in de hand heeft: schade door een huurder, vocht- en waterschade, brand- of stormschade, een discussie tussen bouwheer en aannemer, enzovoort. De beëdigde landmeter-experten van ADM EXPERT worden ook regelmatig als deskundige aangesteld door de rechtbanken voor gerechtelijke expertises.

SCHADE DOOR HUURDER, WERKEN, VOCHT OF BRAND?

ADM EXPERT treedt op als beëdigd expert om schade en herstelkosten te bepalen en eventueel de verantwoordelijken van de in gebreke blijvende partij vast te leggen. Het gaat dan onder meer om huurschade, een gebrekkige uitvoering van werken maar ook om water-, brand- en stormschade. De plaatsbeschrijving vormt een belangrijk onderdeel van een schadedossier of expertise (of schaderaming).

BEËDIGD EXPERT VOOR SCHADE EN HERSTELKOSTEN

De deskundigen van ADM EXPERT werken zowel in opdracht van verzekeraars als particuliere personen en helpen hen verder met een goed onderbouwd schadedossier. Ze beschikken naast een grondige technische kennis ook over ruime ervaring met het opmaken van schadebestekken. Zo bent u zeker van een correcte berekening van de schadevergoeding.

ADM Group,

Landmeter-experten ADM Expert

Huurders die schade aanbrengen of discussies tussen bouwheer en aannemer, het komt vaker voor. Een correcte en gedetailleerde plaatsbeschrijving kan veel wrevel voorkomen.

Veelgestelde vragen

Expertises

Wat is een minnelijke expertise?
Bij een minnelijke expertise doen één of meerdere partijen een beroep op een deskundige om feiten vast te stellen of om technisch advies te geven. ADM EXPERT velt een onpartijdig oordeel en stelt een oplossing voor zodat de partijen lange gerechtelijke procedures en hoge kosten vermijden. Indien de partijen overeenkomen om het verslag als bindend te aanvaarden kan er later geen deskundige meer worden aangesteld.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Naam *
Adres
E-mail *
Telefoonnummer *
Uw vraag

Velden met een * zijn verplicht zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.