ADM Topo

Prekadastraties (PRECAD)

Wie een perceel grond of een gebouw (bv. woning, tuin, appartement, parking of handelsruimte) wenst op te splitsen, moet sinds 2014 een PRECAD-dossier indienen. De landmeter van ADM Group stelt een gedetailleerd totaaldocument op zodat u zowel de basisakte als eventuele afbakeningsplannen snel en zonder zorgen kunt indienen.

Verdeling van privatieve kavel of afbakening?

Het onderscheid tussen een verdeling van privatieve kavels of een afbakeningsplan is belangrijk want beide hebben een verschillende werkwijze. Wanneer u ons inschakelt voor een basisakte, dan gaat het waarschijnlijk om een verdeling van de privatieve kavels. Voor een afsplitsing van een perceel heeft u een afbakeningsplan nodig. Als u nog niet beschikt over plannen, kunnen wij uw eigendom correct opmeten. Op die manier pakken we de hele procedure in één keer aan en is de grootste nauwkeurigheid verzekerd.

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

ADM TOPO zorgt snel en correct voor uw PRECAD-dossier. Op korte termijn bezorgen we u een refertenummer dat u kunt gebruiken bij de verdere afhandeling van uw dossier bij de notaris.

Wat kost een Prekadastraties (PRECAD)?

Veelgestelde vragen

Prekadastraties (PRECAD)

Wat is een GPI (gerserveerde perceelsindentificatie)?
Een GPI wordt toegekend door de AAPD (Algemene Administratie Patrimonium Documentatie). Dit is een voorlopig perceelnummer dat wordt toegekend aan nieuw kavels of percelen bij appartementsgebouwen, verkavelingen of splitsingen van een grond. Deze nieuwe perceelnummers worden pas definitief door het neerleggen van de akte door de notaris.
  • Indien er individuele appartementen worden verkocht die nog geen individueel perceelnummer hebben;
  • Bij een afsplitsing van een stuk grond;
  • Bij de verkoop van een kavel uit een nieuwe verkaveling (na goedkeuring gemeente).

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Naam *
Adres
E-mail *
Telefoonnummer *
Uw vraag

Velden met een * zijn verplicht zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.