Sterk in beëdigd landmeten

Landmeter Kontich

Opmeten, afpalen, muurovernames, schattingen, plaatsbeschrijvingen, expertises, landmeetkundige 3d-scanning … Het takenpakket van de landmeters-experten van de Antwerpse ADM Group is heel uitgebreid. Ze voeren elke opdracht dan ook met de beste zorgen uit. Kwaliteit, stiptheid en snelheid dragen ze hoog in het vaandel.

LANDMEETKUNDIGE ACTIVITEITEN IN REGIO Kontich

Heeft u plannen om een perceel grond te herverkavelen? U wil een gebouw laten scannen? Een objectieve waardebepaling van een onroerend goed, een correct opgesteld schadedossier… In elk van deze gevallen kunt u een beroep doen op de landmeters-experten van ADM Group. Zowel particulieren als bedrijven, openbare diensten, aannemers, notarissen en architecten maken gebruik van onze diensten. Ook staan we altijd beschikking van vastgoedmakelaars, studiebureaus en archeologen.

MULTIDISCIPLINAIR LANDMETERSKANTOOR IN Kontich

U wil uw privé of professionele eigendom verbouwen of verkopen? De perceelgrenzen van uw eigendom vaststellen, een historische site laten scannen? Dit multidisciplinair kantoor biedt diverse diensten in de bouw- en vastgoedsector. Met gespecialiseerde afdelingen (TOPO, VALUE, EXPERT, TECH, INFRA) is ADM Group expert in landmeetkundige activiteiten in de ruimste zin van het woord. ‘Precision matters’ voor dit veelzijdige bedrijf.

LANDMETERS-EXPERTEN GEBRUIKEN MODERNE MEETTECHNIEKEN

De landmeters-experten van ADM Group zorgen voor gedetailleerde opmetingen. Ze gebruiken de nieuwste meetapparatuur en spitstechnologie zoals gps, 3D-scanners, drones en totaalstations. Het voordeel van technologie? Tijdwinst en meer nauwkeurigheid bij de opmetingen en de inventarisaties. De uitgewerkte plannen worden digitaal, of bij aanvraag op papier, aangeleverd.

Dit zijn onze diensten. Ontdek waarmee onze landmeter-experten u van dienst kunnen zijn.

 

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Naam *
Adres
E-mail *
Telefoonnummer *
Uw vraag

Velden met een * zijn verplicht zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.