Bruno van Dessel

ADM Group is meer dan een klassiek landmeterskantoor. Iedereen die met een vastgoedproject start, kan met ons in zee. Door de verscheiden dienstverlening begeleiden we alle projecten van a tot z.

Bruno van Dessel

Een schatting voor een bank? Een plaatsbeschrijving na een brand? Een drone-inspectie van een hoogspanningsmast? Op elke vraag hebben we een antwoord, voor elke weg een richting.

Bruno van Dessel

Kennis delen staat voorop bij ADM Group. We nodigen geregeld scholen uit en stagiairs zetten hier hun eerste professionele stappen. Als je niet kan delen, kan je niet vermenigvuldigen.

ADM Group

Huurders die schade aanbrengen of discussies tussen bouwheer en aannemer, het komt vaker voor. Een correcte en gedetailleerde plaatsbeschrijving kan veel wrevel voorkomen.

Nikolaas Verheyen

Over Landmeetkundige opmetingen: Door onze uitgebreide dienstverlening kunnen we de meest diverse opmeetprojecten van a tot z begeleiden en afhandelen.

Bruno Van Dessel

We blijven bij ADM Group innoveren, investeren en continuïteit nastreven, dat is de basis van professioneel maatwerk.

Bruno van Dessel

Over ADM Group: ADM Group is meer dan een klassiek landmeterskantoor. Iedereen die met een vastgoedproject start, kan met ons in zee. Door de verscheiden dienstverlening begeleiden we alle projecten van a tot z.

Bruno van Dessel

Over ADM Group: Kennis delen staat voorop bij ADM Group. We nodigen geregeld scholen uit en stagiairs zetten hier hun eerste professionele stappen. Als je niet kan delen, kan je niet vermenigvuldigen.

Chiem Peeters

Met onze drones maken we heel precieze beschrijvingen van terreinen. Onder andere de volledige golfsite van Cleydael in Aartselaar, een windmolenpark in de Noordzee en een binnengebied aan de Meir in Antwerpen brachten we zo in kaart.

ADM Group

Snelheid, perfectionisme en deadlinegevoeligheid zijn sterke punten van ADM VALUE. De taxatieverslagen leveren we op korte termijn aan.