ADM Infra

Verkavelingen

Voor het splitsen van een grond in meerdere loten of kavels om minstens één van die loten te verkopen als bouwgrond is een verkavelingsvergunning nodig. Deze vergunning kunt u aanvragen met het verslag van een landmeter van ADM Group. Een verkavelingsvergunning kan eveneens worden aangevraagd en verleend met het oog op de bouw of aanleg van industriële, ambachtelijke of commerciële gebouwen, constructies of terreinen.

TECHNISCH ONTWERP EN UITVOERING VAN VERKAVELING

Het ontwerpen en dimensioneren van rioleringen, nutsvoorzieningen, toegangswegen en andere omgevingswerken zijn essentieel voor uw werf. ADM Group zorgt voor een gedetailleerd technisch ontwerp en een juiste uitvoering van uw verkaveling.

Zowel openbare diensten als particuliere personen doen beroep op onze expertise voor het uittekenen van bestaande en geplande situaties.

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Het ontwerp en de dimensionering van verkavelingen is meer dan het verdelen van bouwgrond in percelen. Wij meten het te verkavelen terrein op waarbij we de terreingrenzen nauwkeurig vastleggen. Een ADM-landmeter volgt het hele proces op om van een stuk grond een mooie, winstgevende verkaveling te maken.

Wat kost een Verkavelingen?

Veelgestelde vragen

Verkavelingen

Hoe kan ik mijn perceel in afzonderlijke kavels verkopen?
Na het indienen van een verkaveling kunt u deze verkopen indien de verkaveling aan een openbare weg ligt. Anders moet u wachten tot de wegenis is aangelegd.
Bij het opsplitsen van 3 of meerdere gronden is een verkavelingsvergunning nodig. Bij 2 gronden vraagt u het best een splitsingsplan aan.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Naam *
Adres
E-mail *
Telefoonnummer *
Uw vraag

Velden met een * zijn verplicht zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.