ADM Topo

Uitzetwerken

Als u zekerheid wil over de exacte inplanting van een constructie op een perceel, kan u dit het best laten uitzetten. De landmeters van ADM TOPO zetten gebouwen en constructies uit bij de start van de werken, en volgen periodiek op. Zo bent u zeker dat tijdens elke nieuwe bouwfase het bouwplan wordt gerespecteerd. ADM TOPO doet dit zowel voor particulieren (vb woning) als aannemers en architecten (woningbouw, wegen- en industriebouw, …).

Uitzetten van gebouwen en constructies

Het uitzetten en inplanten van gebouwen en constructies is interessant voor architecten en aannemers. Dankzij de geijkte punten bent u zeker van een correcte uitvoering van de plannen en vermijdt u onvoorziene problemen in latere fases van het bouwproject.

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

De landmeter-experten van ADM TOPO bepalen met grote precisie de assen, kolommen en hoekpunten op het terrein. Ze doen dit op basis van de plannen die door aannemer/bouwheer/architect worden aangeleverd.

Wat kost een Uitzetwerken?

Nikolaas Verheyen,

Landmeter-expert ADM Topo

We passen onze draaiboeken en handleidingen voortdurend aan de actuele situatie aan. Dat zorgt voor intern vlot lopende werkprocessen die afstralen naar de buitenwereld.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Naam *
Adres
E-mail *
Telefoonnummer *
Uw vraag

Velden met een * zijn verplicht zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.