Hoe een goede (dak)isolatie je geld oplevert!

Ben je bezig met je huis te renoveren of ben je van plan dit in de nabije toekomst te doen? Vergeet dan zeker je dak niet (opnieuw) te isoleren. Langs je dak verlies je namelijk de meeste energie en warmte en zo dus ook geld.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ben je bezig met je huis te renoveren of ben je van plan dit in de nabije toekomst te doen? Vergeet dan zeker je dak niet (opnieuw) te isoleren. Langs je dak verlies je namelijk de meeste energie en warmte en zo dus ook geld. De hedendaagse isolatiemethodes staan veel verder dan vroeger waardoor het dus zeker ook interessant is om je oude isolatie te vervangen.

Zo ben je duurzaam aan het renoveren en dat heeft héél wat voordelen. Je bespaart heel wat geld op de energierekening en creëert onder anderen ook een meerwaarde voor je huis.

Wil je weten hoeveel de geplande renovatie je huis doet stijgen in waarden? Onze experten van ADM Value berekenen de waarde voor en na werken met uiterste precisie uit. Vraag nu je gratis offerte aan door een mail te sturen naar info@admgroup.be.