ADM BIM

Scan to BIM

Met hoogtechnologische opmeettechnieken maken de landmeters van ADM BIM gedetailleerde beelden, scans en beschrijvingen van gebouwen, terreinen, installaties en constructies. Precision matters!

3D-SCANNERS EN TOTAALSTATIONS

De landmeters en experten van ADM BIM gebruiken 3D-scanners en totaalstations voor heel nauwkeurige metingen. Deze geavanceerde opmetingen zijn nuttig voor huidige of latere werkzaamheden aan een onroerend goed. Denk hierbij aan de ligging van een complexe wapening, kokers en leidingen op een niet-toegankelijke plaats.

LANDMEETKUNDIGE POINT CLOUD

Met 3D-laserscanning en/of fotogrammetrische opmetingen met drones, gekoppeld aan traditionele landmetingen, maken we landmeetkundige point clouds (puntenwolk). Dit is een exacte weergave van de gescande omgeving en geeft de ‘as-built’ situatie van gebouwen, installaties en processen weer.

VAN POINT CLOUD NAAR 2D- OF 3D-TEKENINGEN

Deze point clouds zijn vaak niet het eindproduct, maar worden verder verwerkt naar 2D CAD-tekeningen of een BIM. Voor zowel landmeetkundige point clouds, CAD als BIM leveren we verschillende formaten aan (E57, PTS, RCP, IFC, RVT, PYT, DWG,.…).

LANDMEETKUNDE EN DRONES

Landmeetkundige drones, digitale luchtfotografie en luchtfotogrammetrie zijn ideaal voor inspecties en technisch onderzoek vanuit de hoogte. Dankzij hoogwaardige camera’s is ieder detail zichtbaar.

BIM: BUILDING INFORMATION MODEL

Met hoogtechnologische scanners stelt ADM BIM een BIM van de bestaande toestand op.  Een Building Information Model is een 3D-model waaraan niet-grafische informatie gekoppeld kan worden (materiaal, meetstaat, statistiek, ….).

ADM BIM

Landmeetkundige 3D-scanning van hotel

ADM BIM

Landmeetkundige 3D-scanning Brussel

ADM BIM

Landmeetkundige 3D-scanning kathedraal

ADM BIM

Scan-to-BIM van brouwerij

ADM BIM

Landmeetkundige 3D-scanning van kantoor

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Naam *
Adres van uitvoering *
E-mail *
Telefoonnummer *
Uw vraag

Velden met een * zijn verplicht zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.